A gombás tészta sűrű vendég nálunk. Nagyon finom! Még egy volt csoporttársamtól származik a recept.
Hozzávalók:
Ha ez kész, hozzáadjuk a gombához és még egy pár percig együtt pároljuk őket. Hozzáadjuk a kifacsart citrom levét és még egy percig együtt pároljuk. Ha ez kész, lehúzzuk a tűzhelyről és megszórjuk a chillipporral (én kb. egy csapott teáskanállal szoktam), majd egy kevés sóval, borssal is megszórjuk. Összeforgatjuk a kifőtt tésztával, az apróra felaprított petrezsselyemzölddel és a lereszelt sajttal.
Hozzávalók:
- majdnem 1 csomag szarvacska tészta
- 5 dkg vaj
- 2 konzerv csiperke gomba (amikor friss gombával csináltam, valahogy nem volt az igazi...)3 gerezd fokhagyma
- 1 citrom leve
- 20-25 dkg trappista sajt
- 1 csokor petrezselyemzöld
- chillipor
Ha ez kész, hozzáadjuk a gombához és még egy pár percig együtt pároljuk őket. Hozzáadjuk a kifacsart citrom levét és még egy percig együtt pároljuk. Ha ez kész, lehúzzuk a tűzhelyről és megszórjuk a chillipporral (én kb. egy csapott teáskanállal szoktam), majd egy kevés sóval, borssal is megszórjuk. Összeforgatjuk a kifőtt tésztával, az apróra felaprított petrezsselyemzölddel és a lereszelt sajttal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése